Varenummer (SKU): TB016 Kategori:

Frigg Solbær Mjød

DKK 149,00

På lager

Beskrivelse

Frigg Solbær mjød smager af langt mere end bare solbær. Her finder du en vifte af noter fra blomster og den danske honning. Solbær giver et tydeligt afsæt i mjøden, men man har bevaret smagen af mjød.
Frigg Solbær mjød produceres af Tarp Bryggeri, helt uden tilsætningsstoffer, farvestoffer og sulfitter. Den brygges som for 1000 år siden, over åben ild, kun tilsat solbær.
Denne mjød er brygget på dansk honning og solbær

Den historiske vinkel:
Vikingerne fandt solbær rundt omkring i hele norden. De spiste dem med velbehag og de nødt dem også i mjøden. Solbær er fyldt med vitaminer, jern og mineraler og de er gode med hjerte- og kar sygdomme.
Frigg er Odins kone. Hun er gudinde for ægteskabet og hun kan ligesom Odin se ud i fremtiden. Frigg er en kærlig mor og hustru, men hun er også kendt for sin snedighed.

Om solbær:
Solbær er sundere end mange andre typer frugt og bær, men de færreste forbrugere har øje for de sorte bær.

De seneste års forskning har vist, at det ikke kun er C-vitaminindholdet, som gør solbær sunde.

– Vi ved, at solbær har et meget højt indhold af sundhedsfremmende stoffer sammenlignet med mange andre typer frugt og bær. De sundhedsfremmende stoffer i solbær er ikke kun C-vitamin, men i høj grad også anthocyaniner og andre typer flavonoider.

Solbær sænker dit blodtryk
Norsk forskning viser, at solbær sænker blodtrykket og dermed forebygger hjertekar-sygdomme. Den gode virkning skyldes formentlig solbærrenes høje indhold af antocyaniner. Solbær indeholder mindst lige så mange antioxidanter som vilde blåbær.

Solbær gør dig glad i låget
Et studie fra New Zealand viser, at solbær både skærper din opmærksomhed og gør dig i bedre humør. Solbær regulerer nemlig velværestofferne serotonin og dopamin i hjernen.

Solbær gør træningen til en leg
Blodcirkulationen øges, og mængden af hæmoglobin falder mindre under træningen, når du spiser solbær. Det betyder mere ilt og mindre stivhed.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frigg Solbær Mjød”

Levering

Levering

Vi sender til hele Danmark, Sverige, Norge og Færøerne med PostNord.

Du kunne også være interesseret i...

DKK 129,00

Er du fyldt 18 år?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.