Om Bryggeriet

Tarp Bryggeri er et ganske lille familieejet bryggeri, beliggende i Tarp nord for Esbjerg. Familien har tradition for brygning af bl.a. vine, der går tilbage til 50’erne..

Alle råvarer udvælges med omhu og hver enkelt produktion overvåges og prøvesmages, for at sikre kvaliteten.

Ejeren af Tarp Bryggeri, Claus Jørgensen, er 58 år og har fire børn. Alle børnene interesserer sig for mjødproduktionen, og deltager villigt og gerne i prøvesmagningerne.

Traditionen holdes i hævd

Tarp Bryggeri fremstiller mjød helt i tråd med de gamle skikke. 
Der anvendes udelukkende den bedste danske honning, og kun de bedste råvarer.

Mjøden fremstilles over åben ild, som i de gode gamle dage og frugtsaft, urter eller bær tilsættes mjøden, for at opnå det allerbedste resultat.
Der anvendes ingen koncentrater, kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer.